Авокадо – король корисних жирів, вітамінів і кислот
Автор: Щербакова Олександра Олегівна
Дата публікації: 27.03.2023
А ви любите їсти авокадо Як часто воно присутнє у вашому раціоні харчування Авокадо – вічнозелене дерево з великими плодами – алігаторовими грушами. Радимо придивитися до них. Ці фрукти багаті на легкозасвоюваний білок. В м’якоті містяться вітаміни груп A, B, E, а також омега-3 та фолієва кислота. Регулярне вживання авокадо знижує ризик серцево-судинних захворювань, покращує якість шкіри й пам’ять, знижує ризик хвороби Альцгеймера. Тому не випадково в останні кілька років ресторани та кафе впроваджувати позиції з ним в меню.
nАвокадо – калорійний фрукт, що містить у собі полінасичені жирні кислоти. Вони необхідні для стабільного функціонування організму людини. З авокадо можна приготувати безліч страв. Його також вживають і в чистому вигляді. Він дарує відчуття насичення на тривалий час. Залишилося тільки вибрати, як вам подобається його вживати та впровадити в свій раціон.